DOX:BIO

Oktober måned
Plakat for filmen A Modern Man – Jagten på det perfekte liv

A Modern Man – Jagten på det perfekte liv

Film og debat

Særarrangement.

Følg en succesrig violinist og fotomodel.
Han har alt – men har han det?
Kom bag om koncertlivet og oplev megen smuk musik.
Dialog med instruktøren, den prisbelønnede Eva Mulvad
Fører vores søgen efter succes og perfektionisme os tættere på lykken?
Har vi et succestyrani?
Mandag 23. oktober kl. 19.00 Pris 100 kr.

Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.

Fører vores evige søgen efter succes og perfektionisme os tættere på lykken? I Eva Mulvads nye dokumentarfilm portrætterer hun den unge fremtrædende violinist, Charlie Siem. Han har alt: succes som klassisk musiker og en stjernestatus som international fotomodel. Det virker som det perfekte liv. Men bag det glamourøse ydre møder vi et menneske, som forsøger at navigere i de mange valgmuligheder. Hvordan bliver man den ultimative version af sig selv? Og hvornår er det, man har opnået godt nok?
Filmen er et tidstypisk portræt af det 21. århundredes moderne menneske. En eksistentiel rejse ind i en verden af forventninger og valg. En historie om os - de frie og rige - som ser ud til at have det hele, men som altid er på jagt efter mere.
Kilde: DOXBIO

Instruktør: Eva Mulvad
Premiere 23. oktober
Premiere dato endnu ikke fastsat

VOLD - I kærlighedens navn

Kommer i november

For første gang er et filmhold lukket ind på det danske kvindekrisecenter Danner. Her oplever vi, hvordan kvinderne bag trygge mure samler kræfter og finder styrken til at rejse sig igen. Her bearbejder de deres oplevelser, får opbygget deres selvtillid og får hjælp til at bryde ud af det voldelige forhold, der sendte dem på krisecenter.

Mødre og børn har trukket sig tilbage på deres værelser, alt er stille. Nattevagten tjekker, at alle døre er låst, og de frivillige, der har taget imod dagens opkald på nødtelefonen, kan pakke sammen. Selvom der er roligt bag de beskyttende mure i krisecentret, er livet for beboerne præget af et følelsesmæssigt kaos af frygt for fremtiden, sorg og en længsel efter den tabte kærlighed. En livsfarlig kærlighed i vis navn, volden mod dem bliver begået. Dag for dag, skridt for skridt arbejder personalet tålmodigt med at hjælpe kvinderne med at bearbejde oplevelserne og genopbygge deres selvtillid, så de kan skabe et nyt liv for dem selv og deres børn - uden vold.

Hvert år bliver 33.000 danske kvinder udsat for partnervold og hvert år kommer 2.000 børn med deres mor på krisecenter.
Kilde: DOXBIO

Genre: Dokumentar
Instruktør: Christina Rosendahl