Opera

Operaer transmitteret fra Metropolitan Operaen i New York.

Succesen med Operabio i Hvalsø fortsætter med et meget spændende program i 2018/2019 sæsonen. Glæd dig til nogle af de største og mest elskede operaer – og nye og sjældent opførte - med verdensstjerner, fantastiske opsætninger og et kor og orkester i topklasse.

Operaerne transmitteres i High-Definition kvalitet på biografens Dolby Digital anlæg. Hvalsø Bio har den gode teknik, komfort og atmosfære, og man ser godt fra alle pladser i salen. 

Foruden operaen indeholder forestillingen en introduktion af en kendt operasanger, samtale med sangerne, i visse tilfælde dirigenten, instruktøren eller scenografen samt et kig bag scenen. Operaerne synges på originalsproget med engelske undertekster.

Se det trykte program og handlingerne her

Printvenlig udgave her

Varighed og Pauser.

Varigheden er vejledende.

Pausen er ca. 40 min. Ved 2 pauser er den ekstra pause på ca. 10 min.

Pause-servering.

I pausen på ca. 40 min. serveres en kombineret sandwich-pizza buffet med et glas vin, øl, vand eller kaffe/te for 75 kr. Maden er frisklavet og buffeten kan købes i billetsalget før forestillingens begyndelse.

Transport.

Hvalsø Bio har gode parkeringsforhold til biler umiddelbart overfor biografen. Tog og bus kører lige til døren. Cafeen holder åbent 1 time før forestillingen og for togpassagerer til første togafgang mod såvel Roskilde som Holbæk efter forestillingen.