Opera

Operaer transmitteret fra Metropolitan Operaen i New York.

Succesen med Operabio i Hvalsø fortsætter med et meget spændende program i 2019/2020 sæsonen. Glæd dig til nogle af de største og mest elskede operaer – og nye og sjældent opførte - med verdensstjerner, fantastiske opsætninger og et kor og orkester i topklasse.

Operaerne transmitteres i High-Definition kvalitet på biografens Dolby Digital anlæg. Hvaø Bio har den gode teknik, komfort og atmosfære, og man ser godt fra alle pladser i salen. 

Foruden operaen indeholder forestillingen en introduktion af en kendt operasanger, samtale med sangerne, i visse tilfælde dirigenten, instruktøren eller scenografen samt et kig bag scenen. Operaerne synges på originalsproget med engelske undertekster.

Varighed og Pauser.

Varigheden er vejledende.

Pausen er ca. 40 min. Ved 2 pauser er den ekstra pause på ca. 10 min.

Pause-servering.

I pausen på ca. 40 min. serveres en kombineret sandwich-pizza buffet med et glas vin, øl, vand eller kaffe/te for 80 kr. Maden er frisklavet og buffeten kan købes i billetsalget før forestillingens begyndelse.

Transport.

Hvalsø Bio har gode parkeringsforhold til biler umiddelbart overfor biografen. Tog og bus kører lige til døren. Cafeen holder åbent 1 time før forestillingen og for togpassagerer til første togafgang mod såvel Roskilde som Holbæk efter forestillingen.