Familiefilm i dagtimerne

Fremad

Plakat for filmen Fremad - Med dansk tale

Lørdag d. 06.06.2020

Søndag d. 07.06.2020

Lørdag d. 13.06.2020

Søndag d. 14.06.2020

I Disney og Pixars ”Fremad”, der foregår i et forstads-fantasymiljø, får brødrene Ian og Barley foræret en trylleformular, som de bruger til at fremmane deres far – eller i al fald halvdelen af ham. De to brødre må derfor lede efter et gammelt kort som kan lede dem videre til Fønixjuvelen hvor de kan fuldende deres færd. Undervejs opsøger de Manticore, der engang var en frygtløs kriger, men som nu bestyrer en kro. De to brødre drager derfra ud på en storslået færd for at opdage, om der stadig er en smule magi tilbage i verden.
Kilde: Walt Disney Company Nordic

Længde: 1:43
Instruktør: Dan Scanlon
Censur: Tilladt for alle

Coco

Plakat for filmen Coco

Lørdag d. 20.06.2020

Søndag d. 21.06.2020

'Coco' er en medrivende animationsfilm om de store spørgsmål i livet: Ambitioner, drømme, ære, familie og døden – alt sammen ubesværet fortalt i børnehøjde. 12-årige mexicanske Miguel drømmer om at blive en berømt musiker, men et uheld sender ham til de dødes verden, hvor et mysterium om hans ophav og familiehistorie venter.

Længde: 1:45
Instruktør: Lee Unkrich
Censur:

Inderst inde

Plakat for filmen Inderst inde

Lørdag d. 27.06.2020

Søndag d. 28.06.2020

Filmen ´Inderst inde´ giver svaret på, hvad der foregår inde i hovedet på dig selv og andre mennesker.

Pigen Riley er netop flyttet med sine forældre til San Francisco, og hendes følelser er naturligvis flyttet med. Inderst inde, altså i hendes tanker, bor der nemlig fem grundlæggende følelser, der får Riley til at tænke og gøre enten det ene eller det andet.

Deres navne er Glæde, Frygt, Afsky, Triste og Vrede. De findes i alle mennesker, men særligt Glæde er gået en hård tid i møde hos Riley, der savner sin gamle by og venner. Rileys følelser er dog noget ganske særligt, og sammen drager de ud på et eventyr i forsøget på at gøre hende glad for sin nye tilværelse.

Pixars 15. film er deres mest ambitiøse til dato. I filmen sættes ansigt på en række fundamentale menneskelige følelser, og deres daglige arbejde i de forskellige personers tanker. Det kan lyde indviklet, men der er stadig tale om en animationsfilm for langt det meste af familien.

Længde: 1:34
Instruktør: Pete Docter
Censur: