Særarrangementer

Django Reinhardt – Særarrangement

Plakat for filmen Django Reinhardt – Særarrangement

Tirsdag d. 27.02.2018

Django Reinhardt – The King of Swing
Pioner i europæisk jazz
En film fyldt med musik - Gypsy Swing
Ét kapitel i han liv: om overlevelse og flugt fra nazismen.
Efter filmen i cafeen:
Jazz v. musikstuderende Bertram og 2 x Jonas
Vi serverer et glas og lidt snacks.
Tirsdag 27. februar kl. 19.00 pris 130 kr. inkl. Servering
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.
DJANGO åbnede Berlin filmfestivalen i 2017, og festivalens chef, Dieter Kosslick, udtalte i forbindelse med premieren:
“Django Reinhardt var en af de mest fremtrædende pionerer inden for europæisk jazz og ophavsmanden til den genre, der blev kendt som gypsy swing.
Filmen beskriver ét kapitel i musikerens begivenhedsrige liv, og er en bemærkelsesværdig fortælling om overlevelse.
Selv det at være i konstant fare, på flugt og de urimeligheder, som hans familie blev udsat for, kunne ikke sætte en stopper for hans musik”.
Historien om den ekstravagante jazzguitarist Django Reinhardt, mesterligt spillet af Reda Kateb (kendt fra bl.a. FLUGTEN TIL FRIHED), skildrer hans flugt fra et tysk besat Paris i 1943.
Django havde sigøjnerblod i årerne og var derfor særligt udsat under nazismen.
Han trodsede den konstante livsfare og end ikke Europas fald omkring ham, kunne få ham til at stoppe med at spille sin musik.
Se omtale, billeder og trailer http://www.41shadows.dk/django

Længde: 1:57
Instruktør: Etienne Comar
Skuespillere: écile de France, Reda Kateb, Bea Palya
Censur:

Loving Vincent – Særarrangement

Plakat for filmen Loving Vincent – Særarrangement

Onsdag d. 21.03.2018

Mandag d. 09.04.2018

Vincent van Gogh
Filmen ”Loving Vincent”
Ikke set før – Mageløst - enestående
Animeret alene af hans malerier
Om hans kunst, skæbne og død.
Indledning v. billedkunstner Henrik Høyer, Smidstrup:
”Hovedtræk af Van Gogh’s liv og kunst”
Henrik Høyer gentager successen fra sin introduktion til filmen ”Turner”.
Onsdag 21. marts kl. 19.00. Pris 120 kr.
Efter filmen en snak om indtryk over et glas vin (inkl.)
Henrik Høyer vil være til stede.
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.
150 kunstnere har malet hvert eneste af de malerier, der krævedes til filmens 65.000 frames.
Resultatet er en farvestrålende, fascinerende og rørende beretning om skaberglæde og lidenskab, passion og fortvivlelse produceret af de Oscar-vindende Breakthru Films og Trademark Films.
Udelukkende lavet af malerier!
Det er den 29. juli 1890.
En såret mand vakler ned ad gaden i den lille franske by Auvres.
Han holder sine hænder mod et frisk skudsår i maven.
Manden er Vincent van Gogh.
På det tidspunkt endnu ukendt for omverden, i dag en af historiens største kunstnere.
Hans tragiske død er den dag i dag omgærdet af mystik og spekulationer, for hvem var det, der skød?
LOVING VINCENT er en helt usædvanlig film, der omfavner van Goghs kunstnerskab, skæbne og død gennem stemmen i hans breve og giver nyt liv til personerne på malerierne.
Se mere http://lovingvincent.com/
European Film Award: European Animated Feature Film 2017
Golden Globe nomineret: Best Motion Picture - Animated

Bragende filmsucces af de helt uomgængelige, forrygende modtaget i Sverige.
"Helt mageløst. En af årets bedste film" Nyhedsmorgen, TV4 -
"Man måber. Og indser, at det at skabe film, for nogen, stadig er kunst. Hjerte. Besættelse." SVT Kulturnyhederne -
"Helt enkelt et mesterværk!" Kulturbloggen -
"Ligner intet andet" Moviezine -
"Jeg har aldrig oplevet noget lignende" The Telegraph -
"Enestående" Variety -
"Fuldstændig betagende" Metro -
"Det er virkelig ganske forbløffende" The Independent

Længde: 1:35
Censur: Tilladt fra 11 år

André Rieu - Maastricht Koncert - Særarrangement

Plakat for filmen André Rieu - Maastricht Koncert - Særarrangement

Lørdag d. 28.07.2018

Søndag d. 29.07.2018

”Amore – My Tribute To Love”
Lørdag 28/7 kl. 20 og Søndag 29/7 kl. 16.
Pris 210 kr. inkl. 1 glas vin i pausen.
Varighed ca. 2½ time
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.

En af verdens mest populære optrædende kunstnere, Valsekongen André Rieu, har meddelt at hans 2018 Maastricht koncerter via satellit vil blive sendt til mere end 2.000 biografer over hele verden i weekenden 28. og 29. juli, når han atter optræder i sin hjemby Maastricht med dette års tema HYLDEST TIL KÆRLIGHEDEN.

‘Amore, My Tribute to Love’, er den verdensberømte violinists kærlighedserklæring til musik, og kærligheden til både hans familier; hans kone og børn og selvfølgelig hans Johann Strauss orkester, som han har optrådt sammen med i mere end 30 år. Hermed følger han op på sidste års album ‘Amore’, der indeholder hans version af klassiske og populære kærlighedssange fra hele verden.
I forbindelse med koncerten tilbyder André en heldige vinder den ultimative kærligheds-erklæring – alle biografgængere i Danmark er hermed inviteret til at dedikere en af Andrés valse til sit hjertes udkårne. André vil personligt udvælge én af de foreslåede og vil efterfølgende offentliggøre dedikationen samt navnet på vinderen til publikum i hele Danmark. For at deltage skal du blot skrive din dedikation når du besøger www.andreincinemas.com/dedicationDe uforglemmelige koncerter der hver år finder sted i Andrés hjemby, Maastricht i Holland, er en oplevelse for livet. I de smukke middelalderlige omgivelser fyldes byens flotte torv med fans fra alle kroge af verden, som alle nyder André optræden sammen med hans 60 personers store Johann Strauss Orkester tillige med sopraner, tenorer og helt specielle gæster. Koncerterne er fyldt med morskab og fornøjelser for alle aldre.
Andrés helt enestående hyldest til musikken som ingen andre, opleves hvert år af et større og større tusindtalligt publikum i de danske biografer. Hvert år får biografpublikummet en lang række ekstra oplevelser bag scenen, og kommer herudover tæt på de optrædende som ingen andre.
Den kendte engelske TV-værtinde Charlotte Hawkins præsenterer og interviewer fans og er med til at sprede den herlige stemning og atmosfære fra det store biograflærred og samtidig drager hun omsorg for at indfange André til en eksklusiv hyggestund umiddelbart efter koncerten.

André Rieus Maastricht koncerter i biograferne fortsætter med at sætte nye rekorder for salget af biografbilletter. Sidste år så flere end 8.000 gæster koncerterne i de danske biografer.
Med stor glæde byder André de danske biografbesøgende velkommen til sin hjemstavn Maastricht og “Amore, My Tribute to Love” og siger: “At få muligheden for at byde det danske biografpublikum velkommen til min smukke fødeby er for mig en stor glæde. Både mit orkester og jeg nyder i den grad disse romantiske open-air forestillinger, og ikke mindst fornøjelsen at bringe dem til de store biograflærreder.
Musik er som nævnt både kærlighed og kildevand! Det er essensen af denne koncert: Alle typer kærlighed! Og derfor er vi overbeviste om, at det vil være den skønneste måde at fejre kærligheden på, ved med vore danske fans at invitere til muligheden for at give deres elskede denne dedikation, som jeg vil læse op til alle uanset hvor i Danmark du/I befinder Jer!

Endnu en gang inviterer jeg dig og dine sammen med mit orkester og mig på et fantastisk koncerteventyr fyldt med vidunderlig musik og selvfølgelig: AMORE!

Andre Rieus 2018 Maastricht koncert “Amore, My Tribute to Love” som distribueres af Piece of Magic Entertainment, vil bliver sendt til biografer over hele Danmark lørdag d. 28. juli kl. 20.00 og søndag d. 29. juli kl. 16.00.

Censur: