Spilletider for Foredrag: Tilblivelsen af det moderne menneske

Plakat for filmen Foredrag: Tilblivelsen af det moderne menneske

Foredrag: Tilblivelsen af det moderne menneske

Premiere d. 17.11

Foredraget livestreames fra Aarhus Universitet.

Sprog: dansk
Pause: 20 minutter
Forelæser: professor i DNA-forskning Eske Willerslev, Globe Institute, Københavns Universitet

Molekylærbiologien har fundamentalt ændret vores forståelse af menneskets historie. Menneskets historie har vist sig at være langt mere dynamisk end vi troede. Derfor er langt de fleste landes befolkninger genetisk set et resultat af begivenheder der skete meget sent i menneskets historie.
I dette foredrag tager Eske Willerslev os gennem menneskets genetiske historie og gennemgår nogle af de begivenheder, fra sygdomsepidemier til folkevandringer, der skabte de befolkningsgrupper vi kender fra nutidens verden.

-----
Læs mere på ofn.au.dk/season/9/sted/17-11d
Hvis du vil tippes om kommende foredrag og modtage bonusmateriale, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.
Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er et led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Foredraget varer to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter.

Kilde: Aarhus Universitet

Længde: 2:00
Censur:
Tirsdag 17.11.2020
  • 18:45- Sal 1
    Billetter

    Særarrangementer - mulighed for tilkøb af bifmenu

    Vær opmærksom på, at vi sælger kun billetter til halvdelen af pladserne i biografen, 58 pladser. ***Forestillingen er udsolgt***