Spilletider for Casablanca - Særarrangement Hvalsø Bio

Plakat for filmen Casablanca - Særarrangement Hvalsø Bio

Casablanca - Særarrangement Hvalsø Bio

Premiere d. 01.01

Cinemateket præsenterer Casablanca
Den ultimative kærlighedshistorie.
Onsdag 8/12 kl. 19.30.
Pris 90 kr. inkl. 1 glas vin før filmen.
Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet

“You must remember this …” Michael Curtiz’ romantiske klassiker om to mennesker, som er fanget i krigens favntag, betragtes af mange filmelskere som den ultimative kærlighedshistorie, og både sangen ’As Time Goes By’ og det intense spil mellem Humphrey Bogart og Ingrid Bergman er for længst gået over i filmhistorien.
Handlingen udspiller sig under 2. verdenskrig i Marokko. Rick Blaine (Bogart) driver en natklub i Casablanca – et tilholdssted for mennesker, som håber at få udrejsetilladelse til Lissabon, hvorfra det er muligt at komme videre til USA. Hertil ankommer lederen af modstandsbevægelsen, flankeret af sin indtagende hustru (Bergman), som Rick har haft et kærlighedsforhold til i Paris.
Glæd dig til uopslidelige replikker som ”Was that cannon fire, or is it my heart pounding?”, ”We’ll always have Paris”, ”I think this is the beginning of a beautiful friendship.” og nyd filmens, smukke, enkle virkemidler, der driver fortællingen frem lydefrit som et schweitzerur.

Længde: 1:42
Instruktør: Michael Curtiz
Censur:
Onsdag 08.12.2021
  • 19:30- Sal 1
    Billetter

    Særarrangementer - mulighed for tilkøb af bifmenu