Salen

Vi har lige siden foreningen overtog Hvalsø Bio lagt vægt på at biografen og i særdeleshed salen på alle måder lever op til de krav, som man har som gæst. Det betyder, at man skal sidde godt, man skal se godt og det skal være rart at være der og ikke mindst skal billede og lyd være perfekt.

Salen har 115 pladser fordelt på 10 rækker, på de første to rækker kan ryglænene glide lidt bagud, så man får en god siddestilling og kan nyde filmen uden at man får hold i nakken. Der er plads til 2 kørestole ved 1. række.

Stolene

For at sikre et godt udsyn til lærredet fra alle pladserne, er stolene monteret på reposer, der er hævet 25 – 30 cm i forhold til rækken foran.   

Stolene er luksusstole og hører til bland de bedste. De er 60 cm brede og har 11 cm brede armlænd, og alle er forsynet med en kopholder, så det er muligt at tage en kop kaffe, vin, øl eller vand med ind i salen og nyde den under filmen. 

Teleslynge

Salen er forsynet med teleslynge, der lever op til dagens standarder, og som jævnligt bliver kontrolleret. 

Bemærk: som bruger af høreapparat, så skal du undgå den bagerste og den forreste række. Årsagen er, at antennen er placeret lige under de to rækker, og det medfører, at teleslyngen stort set ikke virker på disse to rækker. 

Indeklima

For at sikre et behageligt klima blev biografen i 2009 forsynet med et nyt ventilationsanlæg med varmegenvinding og klimastyring. Systemet tager hensyn til udetemperaturen og sikrer, at der altid er et konstant og behageligt indeklima.

Desværre er vi mennesker forskellige, og derfor er der også forskel på, hvad vi hver især synes er en behagelig temperatur – vi kan ikke stille alle tilfredse, men vi bestræber os på at have et konstant niveau, der er tilfredsstilende for hovedparten af vores gæster.