Program

December måned
Lørdag d. 04.12.2021

Christmas with André - Særarrangement Hvalsø Bio

Plakat for filmen Christmas with André - Særarrangement Hvalsø Bio

Christmas with André

Julekoncert fra det nye Vinterpalads i Maastricht

Lørdag 4. december kl. 15.00

Pris 210 kr inkl. 1 glas vin i pausen.

Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.Kongen af vals giver en festlig og spektakulær koncert fra sit nye Vinterpalads i hjembyen Maastricht.

Kom i den helt rigtige julestemning, mens I synger og danser til skønne julesange, romantiske valse og smukke melodier som Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, en helt exceptionel udgave af Walking in the Air og mange flere! Oplev det storslåede palads udsmykket med 150 smukke lysekroner, flere end 50 venetianske kandelabre og vældige buede vinduer, som afslører et muntert vinterlandskab med skøjtebaner og skøjteløbere.
Christmas with André!vil med garanti gøre jer varme om hjertet og få jer i den helt rigtige julestemning.

Oplev André Rieus første julekoncert i din lokale biograf. En uforglemmelig julegave til hele familien.
“Julen er den dejligste tid på året, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at tilbringe den sammen med venner, familie og fans i min hjemby. Jeg vil også gerne invitere mit biografpublikum med på denne smukke rejse til julens eventyrland,” siger André Rieu. Tag familie og venner med, og nyd den spektakulære musikbegivenhed på det store lærred. Ud over klassiske julemelodier og utrolige overraskelser får biografpublikummet også eksklusiv backstageadgang, og biografvært Charlotte Hawkins taler med André Rieu om tilblivelsen af hans musikalske vintereventyrland.

Det er den perfekte julegave. Køb billetter nu til Christmas with André!

Længde: 2:30
Censur:

Skyggen i mit øje

Plakat for filmen Skyggen i mit øje
  • 19:30- Sal 1
    Billetter

    Biografklub Danmark - mulighed for tilkøb af bifmenu

Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen. Langt derfra - på den anden side af Nordsøen - gør britiske piloter fra Royal Air Force sig klar til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos Hovedkvarter midt i København. På øverste etage har tyskerne anbragt 26 danske fanger som et levende værn. Angrebet lykkes, men ikke langt derfra rammer tragedien. Et fly er styrtet ned tæt ved Den Franske Skole, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at målet ligger under røgsøjlen…

I filmen følger publikum børnene Henry (Bertram Bisgaard), Eva (Ella Nilsson) og Rigmor (Ester Birch) og deres familier, nonnen Teresa (Fanny Bornedal), den danske HIPO Frederik (Alex Høgh Andersen), de britiske piloter Peter (Alban Lendorf) og Andy (James Tarpey), samt to tilfangetagne frihedskæmpere spillet af Jens Sætter-Lassen og Joen Højerslev. Børnenes forældre spilles af blandt andre Danica Curcic, Mads Riisom, Kristian Ibler, Malene Beltoft og Maria Rossing.

Længde: 1:45
Instruktør: Ole Bornedal
Skuespillere: Danica Curcic, Alex Høgh Andersen, Fanny Bornedal, Bertram Bisgaard, Ella Josephine Lund Nilsson, Ester Birch Beck
Censur: Tilladt for børn over 15 år