Tirsdag d. 06.07.2021

Syng

Plakat for filmen Syng - B&U Sommerbio Hvalsø Bio
  • 10:00- Sal 1 - B&U Sommerbio Hvalsø Bio
    Billetter

    Børnefilmklub

Tag med Hvalsø Børne- og Ungdomsfilmklub i SOMMERBIO Tirsdag den 6. juli.

Kl. 10:00 SING – kl. 12:30 Vaiana – kl. 22:00 The Hunger Games

Få billetter fra den 14. juni på www.hvalsoebio.dk

Arrangementet er gratis

Buster Moon har én chance mere for at redde sit faldefærdige teater og bringe det tilbage til fordums storhed som musicalscene. Han får den fremragende (og billige) idé at sætte et talentshow om med en hovedpræmie på 1.000 $ … men hans trofaste, gamle sekretær kommer til at sætte rigeligt med nuller på, så pludselig strækker køen sig i kilometervis af håbefulde amatører, der gerne vil vinde 100.000 $. I talent og musiksmag spænder de fra den selvsikre svindler Mike, der helst gør det ’My Way’, til den sky Meena, der hellere ville være en mus end en elefant, til den fortravlede husmor Rosita, til punk-pindsvine-pigen Ash, og til Johnny, der er gorilla i sin far forbryderimperium. Og alt vil forvandles til magi i scenens spotlight – forudsat at teatret kan holde til det, at banken ikke erklærer Buster konkurs, og at ingen opdager, at kisten med præmiepengene er tom.I ”Syng” forvandler instruktøren Garth Jenkins tidens dille med talentshows til den klassiske musical-formel om at sætte en musical op på trods af alle forhindringer. Selv om handlingen – ligesom figurernes historier – er såre menneskelig, spilles alle roller af dyr – Buster en koala, Meena en elefant, Rosita en gris, Mike en mus, Ash et pindsvin og Johnny … nå ja, en gorilla. Blandt de danske stemmer hører vi Mads Knarreborg, Annette Heick og Klaus Bondam. De fem udvalgte konkurrencedeltagere er en fingernem mus, en genert teenage-elefant med voldsom sceneskræk, en overbebyrdet mor med 25 smågrise at holde styr på, en ung gangster-gorilla som forsøger at begynde på en frisk, og et punk rock pindsvin som prøver at slippe af med kæresten, så hun kan gå solo. Alle dyrene møder op på teatret med en drøm om, at konkurrencen vil ændre deres liv. Over 85 sange optræder i ”Syng”, som instrueret af Garth Jennings og Chris Meledandri og Janet Healy har produceret.
Kilde: UIP

Længde: 1:50
Instruktør: Garth Jennings
Censur: Tilladt for alle

Vaiana

Plakat for filmen Vaiana - B&U Sommerbio Hvalsø Bio
  • 12:30- Sal 1 - B&U Sommerbio Hvalsø Bio
    Billetter

    Børnefilmklub

Tag med Hvalsø Børne- og Ungdomsfilmklub i SOMMERBIO Tirsdag den 6. juli.

Kl. 10:00 SING – kl. 12:30 Vaiana – kl. 22:00 The Hunger Games

Få billetter fra den 14. juni på www.hvalsoebio.dk

Arrangementet er gratis

For tretusind år siden krydsede verdens bedste sømænd det enorme Stillehav og opdagede de mange forskellige øer i Oceanien. Men for tusind år siden stoppede disse opdagelsesrejser og ingen ved hvorfor.
Nu kommer Walt Disney Animation Studios’ ”Vaiana”, et medrivende eventyr om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission for at bevise sit værd som navigatør og for at fuldføre sine forfædres søgen. På sin rejse møder Vaiana Maui, der engang var en mægtig halvgud og sammen trodser de umulige odds i deres møde med enorme og skræmmende skabninger på det åbne hav.
Vaiana er instrueret af makkerparret Ron Clements og John Musker (”Den Lille Havfrue”, ”Aladdin”, ”Prinsessen og Frøen”) og produceret af Osnat Shurer.
Kilde: Walt Disney Company

Længde: 1:43
Instruktør: Ron Clements, John Musker
Skuespillere: Kaya Brüel, Kasper Leisner, Grethe Mogensen, Clara Rugaard-Larsen, Stig Rossen
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

The Hunger Games - B&U Sommerbio Hvalsø Bio

Plakat for filmen The Hunger Games - B&U Sommerbio Hvalsø Bio

Tag med Hvalsø Børne- og Ungdomsfilmklub i SOMMERBIO Tirsdag den 6. juli.

Kl. 10:00 SING – kl. 12:30 Vaiana – kl. 22:00 The Hunger Games

Få billetter fra den 14. juni på www.hvalsoebio.dk

Arrangementet er gratis

I ruinerne af dét, der engang var Nordamerika, tvinger staten Panem hvert år dets tolv distrikter til hver især at sende en teenagedreng og en teenagepige til at konkurrere i The Hunger Games. Som dels en pervers form for underholdning, og dels en statslig intimideringstaktik, er The Hunger Games en landsdækkende tv-begivenhed, hvor deltagerne må kæmpe mod hinanden indtil kun én overlevende står tilbage. Sat op imod de andre toptrænede deltagere, der har forberedt sig på The Hunger Games hele livet, er Katniss tvunget til at stole på sine skarpe instinkter såvel som mentorstøtte fra den fordrukne, tidligere vinder, Haymitch Abernathy. Hvis hun nogensinde skal vende tilbage til Distrikt 12, må Katniss tage umulige beslutninger i arenaen, og afveje overlevelse overfor menneskelighed, og liv overfor kærlighed. THE HUNGER GAMES instrueres af Gary Ross, og produceres af Nina Jacobson’s Color Force sammen med producer Jon Kilik. Collins’ bestseller roman, der er udgivet i mere end 3 millioner eksemplarer alene i USA, er den første i en trilogi af romaner, som har opnået global tilslutning.
Kilde: Nordisk Film

Længde: 2:22
Instruktør: Gary Ross
Skuespillere: Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth
Censur: Tilladt for børn over 11 år