Torsdag d. 09.12.2021

Venuseffekten

Plakat for filmen Venuseffekten

Liv er i starten af 20’erne og arbejder på familiens gartnergård i provinsen, da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, der midlertidigt er flyttet ind en campingvogn i sin onkels æbleplantage. Liv har knap nok klippet navlestrengen til sine forældre, da Andrea brager ind i hendes liv. Da tingene samtidig tager en højst uventet drejning i familien, må Liv én gang for alle finde ud af, hvem hun er, og hvor hun hører til, og at kærlighed og familie kan se ud på mange måder.
VENUSEFFEKTEN er et komediedrama om at turde elske hinanden og sig selv - en sjov og varm fortælling om familie og om at finde sig selv i kærligheden.

Længde: 1:45
Instruktør: Anna Emma Haudal
Skuespillere: Sofie Gråbøl, Lars Mikkelsen, Josephine Park, Morten Hee Andersen, Johanne Milland
Censur: Tilladt for børn over 11 år

House of Gucci

Plakat for filmen House of Gucci
  • 19:30- Sal 1
    Billetter

    Biografklub Danmark - mulighed for tilkøb af bifmenu

”House of Gucci” er inspireret af den chokerende sande historie om familieimperiet bag det italienske modehus Gucci. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.

Længde: 2:38
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Al Pacino, Jared Leto, Adam Driver, Lady Gaga
Censur: Tilladt for børn over 11 år