Børne- og Ungdomsfilmklub

Film skal ses i fællesskab!

 Salg af medlemskaber til sæson 26 starter 1. september 2023 kl. 10:00

Se programmet til sæson 26 her

Køb medlemskab her

Følg os

Facebook: https://www.facebook.com/hvalsoeboerneogungdomsfilmklub
Instagram: https://www.instagram.com/hvalsoe_boernefilmklub/

Vi glæder os til at se jer i Hvalsø Børne- og ungdomsfilmklub

Mange hilsner
Hvalsø Børnefilmklub

Om Hvalsø børne- og Ungdomsfilmklub

Hvalsø Børne og Ungdomsfilmklub er et kultur tilbud til alle børn og unge ( og deres voksne) i Lejre Kommune. Vi viser film i Hvalsø Bio og er støttet af Lejre Kommune.

Vores sæson løber fra oktober til marts - og i denne periode har vi 6 filmvisninger for hvert hold.

Der er tre hold.
Hold 1, filmvisning lørdag kl.10:00, aldersgruppe 4-6 år 
Hold 2, filmvisning lørdag kl.12:00, aldersgruppe 7-11 år
Hold 3: fredag kl.19:00, aldersgruppe +11 år - køb mad og hæng ud med dine venner inden filmen. Biografen åbner kl. 18:00.

Filmene er valgt, så de passer til aldersgruppen. Vi viser ikke nødvendigvis de nyeste film - men altid de bedste! 

På filmklubdagene er vi altid mindst 3 voksne frivillige til stede, som tager imod børnene, når de kommer. Inden filmen starter, laver vi som regel en lille indledning - det fx kan være en intro til handlingen, lidt fakta om filmen eller nogle særlige ting, man kan lægge mærke til. Når lysene slukker og mørket sænker sig i salen starter magien! 

Vi vil gerne kunne tilbyde en fælles filmoplevelse - i en atmosfære, hvor vi tager hensyn til hinanden; slukker mobilen, hvisker sammen - undgår at forstyrre unødigt, hvis man skal på wc eller lignende. Vi fra arbejdsgruppen sidder altid med i salen og ser filmene sammen med vores små og store medlemmer - og når filmen er færdig, er der udgang gennem caféen - så ingen børn havner på fortovet foran biografen.

Dørene åbner 30 min før forestillingen starter, så der er god tid til at hygge med vennerne, få en kop kaffe eller købe slik. Pop-corn må IKKE medbringes i Hvalsø Bio- der er er simpelthen for meget rengøring. Imens der vises film, er caféen åben.

Tilmelding:
Hvis man har et barn, der vil gå i filmklub, tilmelder man via biografens hjemmeside https://www.hvalsoebio.dk/filmklubber_usider/filmklubber-mv/

Vælg det hold der passer til barnets alder - forældre og bedsteforældre også er velkomne. Der skal købes et medlemskab til både barn og voksen. Det vil sige, skal du i biografen med dit barn, skal du købe et medlemskab til dig. 


Prisen for at se 6 film er hhv. 130 kr., 140 kr. og 150 kr., som man betaler ved tilmeldingen. 
Prisen varierer en smule på grund af prisen på filmlejen.

Medlem af DaBuf.
Vores klub er medlem af DaBuf - hvilket står for "Danske Børne og Ungdomsfilmklubber". Det er via dette medlemskab, at det er muligt at vise 6 film så billigt.

Det betyder, at vores forestillinger ikke kan vises offentlige - altså man kan ikke komme ind fra gaden og se en enkelt film fra programmet - man skal være medlem.
Forældre, hvis børn er medlemmer af klubben, har stemmeret på den årlige generalforsamling i Hvalsø Bio.
Der er mulighed for at købe slik i kiosken - medbringer man sit eget, er det helt i orden.
Ingen popcorn i Hvalsø Bio - alt arbejde er frivilligt - også dem der står for rengøringen! 

Frivillig.
Der er mange måder at være frivillig på - fælles for det hele er, at du får nogle søde og engagerede med-frivillige, og du er med til at lave et godt kultur til børn til børn og unge i Lejre Kommune. Vi har lavet en oversigt - men alle opgaverne kan selvfølgelig kombineres. 

Niveau 1:  Du har lyst til at dele opslag og information om arrangementer via opslag på sociale medier og via dit eget netværk. ( tidsforbrug max 10-30 min om måneden oktober- marts). Vi mangler især nogle, der har fat i den unge målgruppe + 11 år.

Niveau 2: Du har lyst til at være med til at afholde filmklubben- det vil sige deltage i filmvalg ( 1 årligt møde), deltage i filmvisninger, sælge slik, byde velkommen osv. ( cirka 6-8 timer om måneden fra oktober - marts).

Lyder det som noget for dig - skriv til os, og fortæl lidt om, hvad du har lyst til.

Mail: bu-filmklub@hvalsoebio.dk

Hvem er vi? 
Den frivillige arbejdsgruppes udgøres af 10 frivillige i alderen 18- 65 år, vi bor i Hvalsø og Lejre. Den frivillige, der har været med i længst tid, har været med siden Hvalsø Børne- og Ungdomsfilmklub blev dannet i 1998, og vores nyeste medlem kom med i foråret 2023. Vi er selvfølgelig meget forskellige, men fælles for os alle er selvfølgelig glæden ved at lave Hvalsø Børne- og Ungdomsfilmklub

Den frivillige arbejdsgruppes udgøres af:
Else Marie Frederiksen, Katja Fabrin, Stephanie Nyboe Kaiser, Chanette Bach, Vivi Christine Helt, Erik Pugholm, Naomi Pugholm, Annemette Larsen, Dorthe Willadsen og Louise D. Christensen. Se os her