Børne- og Ungdomsfilmklub

Gå i biffen med dine venner i din lokale bio

Tilmelding er lukket for i år

Se programmet til sæson 25 her

Andre arrangementer:

Drive- in i Kr. Hyllinge d. 31/3 kl. 19:00 og kl. 21:30 ( program afventer) 

Følg med på på Hvalsø Bio og sociale medier, hvor vi løbende skriver om arrangementer og andre tiltag.

Facebook: https://www.facebook.com/hvalsoeboerneogungdomsfilmklub
Instagram: https://www.instagram.com/hvalsoe_boernefilmklub/

Vi glæder os til at se jer i Hvalsø Børne- og ungdomsfilmklub

Mange hilsner
Hvalsø Børnefilmklub

Om Hvalsø børne- og Ungdomsfilmklub

Vores sæson løber fra oktober til marts - og i denne periode har vi 6 filmvisninger for hvert hold.
Der er tre hold.
Hold 1: 4-6 år
Hold 2: 7-11 år
Hold 3: +11 år 
Filmene er valgt, så de passer til aldersgruppen. Vi viser ikke nødvendigvis de nyeste film - men altid de bedste! Der findes så mange gode børne- og ungdomsfilm, som biograferne ikke når at vise.

På filmklublørdagene er vi altid mindst 3 voksne frivillige til stede, som tager imod børnene, når de kommer. Inden filmen starter, laver vi som regel en lille indledning - det fx kan være en intro til handlingen, lidt fakta om filmen eller nogle særlige ting man kan lægge mærke til. Når lysene slukker og mørket sænker sig i salen starter magien! Vi vil gerne kunne tilbyde en fælles filmoplevelse - i en atmosfære, hvor vi tager hensyn til hinanden; slukker mobilen, hvisker sammen - undgår at forstyrre unødigt, hvis man lige skal på toilettet eller lignende. Vi fra arbejdsgruppen sidder altid med i salen og ser filmene sammen med vores små og store medlemmer - og når filmen er færdig, er der udgang gennem caféen - så ingen børn havner på fortovet foran biografen.

Hvis man har et barn, der vil gå i filmklub, tilmelder man via biografens hjemmeside. Vælg det hold der passer til barnets alder - og husk at forældre og bedsteforældre også er velkomne til at melde dig ind, så børn og voksne kan gå i biografen sammen. Prisen for at se 6 film er hhv. 130 kr., 140 kr. og 150 kr., som man betaler ved tilmeldingen. Prisen varierer en smule på grund af prisen på filmlejen.

Vores klub er medlem af DABUF - hvilket står for "Danske Børne og Ungdomsfilmklubber". Det er via dette medlemskab, at det er muligt at vise 6 film så billigt.
Det betyder dog også, at vores forestillinger ikke kan vises offentlige - altså man kan ikke komme ind fra gaden og se en enkelt film fra programmet - man skal være medlem.

Forældre, hvis børn er medlemmer af klubben, har stemmeret på den årlige generalforsamling i Hvalsø Bio.

Som noget nyt i denne sæson, er der mulighed for at købe slik i kiosken - men medbringer man sit eget, er det helt i orden - husk dog: ingen popcorn i Hvalsø Bio - alt arbejde er frivilligt - også dem der står for rengøringen!

Den frivillige arbejdsgruppes udgøres af:

Else Marie Frederiksen, Katja Fabrin, Stephanie Nyboe Kaiser, Erik Pugholm, Naomi Pugholm, Annemette Larsen, Dorthe Willadsen og Louise D. Christensen. Se os her

Kontakt: bu-filmklub@hvalsoebio.dk