Opera

Operaer transmitteret fra Metropolitan Operaen i New York.

Succesen med Operabio i Hvalsø fortsætter med et interessant program for 2020/21 sæsonen. Glæd dig til nogle af de største og mest elskede operaer – og nye og sjældent opførte - med verdensstjerner, fantastiske opsætninger og et kor og orkester i topklasse.

På grund af Covid-19 situationen vil de 3 første operaer i programmet ikke være live-optagelser, men være optagelser fra tidligere udgaver af de samme operaer – se programmet.

Operaerne transmitteres i High-Definition kvalitet på biografens Dolby Digital anlæg. Hvalsø Bio har den gode teknik, komfort og atmosfære, og man ser godt fra alle pladser i salen. Efter en stor udvidelse i 2017 er der nu god plads i den nye café og foyer.

Foruden operaen indeholder forestillingen en introduktion af en kendt operasanger, samtale med sangerne, i visse tilfælde dirigenten, instruktøren eller scenografen samt et kig bag scenen. Dog ikke for de 3 første operaer, hvor der alene vil være en 10 min. introduktion.

Operaerne synges på originalsproget med engelske undertekster.

Ved forestillinger med 1 pause er denne ca. 40 min. Ved 2 pauser er de på henholdsvis 40 og 10 min. Varigheden af forestillingen er vejledende.

Pause-servering.

I pausen på ca. 40 min. serveres en kombineret sandwich-pizza buffet med et glas vin, øl, vand eller kaffe/te for 80 kr. Maden er frisklavet.

Buffeten kan købes i billetsalget før forestillingens begyndelse. Men for at undgå kødannelse, vil vi tilbyde, at den kan købes på hjemmesiden som en tillægsydelse før forestillingen.

Der vil blive mulighed for at vælge mellem to forskellige menuer.

Denne mulighed oprettes på hjemmesiden 6. september.

Afhængig af myndighedernes retningslinjer vil buffeten blive serveret som ”tag selv” med sikker afstand – eller portionsanrettet.

Transport.

Hvalsø Bio har gode parkeringsforhold til biler umiddelbart overfor biografen. Tog og bus kører lige til døren. Cafeen holder åbent 1 time før forestillingen og for togpassagerer til første togafgang mod såvel Roskilde som Holbæk efter forestillingen.