Opera

Operaer transmitteret fra Metropolitan Operaen i New York.

Succesen med Operabio i Hvalsø fortsætter med et interessant program for 2020/21 sæsonen. Glæd dig til nogle af de største og mest elskede operaer – og nye og sjældent opførte - med verdensstjerner, fantastiske opsætninger og et kor og orkester i topklasse.

Metropolitan Operaen er på grund af Covid – 19 lukket indtil efter sommerferien 2021.

Derfor viser vi et program bestående af operaer, indspillet i tidligere år.

Prisen er 195 kr. (dette er den normale rabatpris, hvorfor der ikke ydes rabat for køb af 5 forestillinger)

Operaerne transmitteres i High-Definition kvalitet på biografens Dolby Digital anlæg. Hvalsø Bio har den gode teknik, komfort og atmosfære, og man ser godt fra alle pladser i salen. Efter en stor udvidelse i 2017 er der nu god plads i den nye café og foyer.

Operaerne synges på originalsproget med engelske undertekster.

Ved forestillinger med 1 pause er denne ca. 40 min. Ved 2 pauser er de på henholdsvis 40 og 10 min. Varigheden af forestillingen er vejledende.

Pause-servering.

I pausen på ca. 40 min. serveres en kombineret sandwich-pizza buffet med et glas vin, øl, vand eller kaffe/te for 80 kr. Maden er frisklavet. I forårssæsonen serveres maden på pladsen.

På grund af Covid-19 situationen, henstiller vi til publikum, at de køber Pause-serveringen via hjemmesiden, inden selve operadagen.

Transport.

Hvalsø Bio har gode parkeringsforhold til biler umiddelbart overfor biografen. Tog og bus kører lige til døren. Cafeen holder åbent 1 time før forestillingen og for togpassagerer til første togafgang mod såvel Roskilde som Holbæk efter forestillingen.