Operaer transmitteret fra Metropolitan Operaen i New York.

8 operaer transmitteret fra Metropolitan Operaen i New York + 1 opvarmning

Køb billetter her

Metropolitan Operaen i New York spiller operaer fra efteråret, og vi viser  transmissionen af 8 operaer fra den nye sæson 2024/25. Så glæd dig til nogle af de største og mest elskede operaer – og en ny og sjældent opførte - med verdensstjerner, fantastiske opsætninger – 2 nye - og et kor og orkester i topklasse.

Operaerne transmitteres i High-Definition kvalitet på biografens Dolby Digital anlæg.

Hvalsø Bio har den gode teknik, komfort og atmosfære, og man ser godt fra alle pladser i salen. Efter en stor udvidelse i 2017 er der nu god plads i den nye café og foyer.

Foruden operaen indeholder forestillingen en introduktion af en kendt operasanger, samtale med sangerne, i visse tilfælde dirigenten, instruktøren eller scenografen samt et kig bag scenen.

Operaerne synges på originalsproget med engelske undertekster.

Billetsalg:

Forsalget starter mandag den 19.08.2024 kl. 18.00 på www.hvalsoebio.dk og i billetsalget.

Billetter købes med betalingskort på hjemmesiden eller ved henvendelse i billetsalget, der er åbent 1 time før biografens daglige forestilling. Billetter kan ikke bestilles.

Pauser og pauseservering

Ved forestillinger med 1 pause er denne ca. 40 min. Ved 2 pauser er de på henholdsvis 40 og 10 min. Varigheden er vejledende.

I pausen på ca. 40 min. serveres en menu bestående af 1 stk. sandwich og 2 stk. pizza slices sammen med et glas vin, øl, vand eller kaffe/te for 90 kr. Maden er frisklavet.

Menuen kan købes i billetsalget før forestillingens begyndelse. Men for at undgå kødannelse, anbefaler vi, at den købes på hjemmesiden før forestillingen. Pause-serveringen er oprettet som en særlig billettype.

For at skabe tryghed vil menuen blive portionsanrettet og serveret på pladsen.

Transport

Hvalsø Bio har gode parkeringsforhold til biler umiddelbart overfor biografen. Tog og bus kører lige til døren. Cafeen holder åbent 1 time før forestillingen og for togpassagerer til første togafgang mod såvel Roskilde som Holbæk efter forestillingen.

 

Priser 

Billetpriser:

Prisen pr. operaforestilling er 200 kr.

"En aften med Jonas Kaufmann" koster 120 kr. 

Køb af  Pause-servering:

Menu bestående af 1 stk. sandwich og 2 stk. pizza slices sammen med et glas vin, øl, vand eller kaffe/te for 90 kr.

Pause-serveringen er oprettet som en særlig billettype – se nedenfor.

Husk også at bestille 1 stk. drikkevarer pr. Frokostmenu.

Husk at medbringe kvitteringen for købet.

På kvitteringen vil køb af Frokostmenu fremstå dobbelt, idet Frokostmenu og Drikkevarer tæller som to selvstændige billetter.

Operaprogrammer

Programmet for 2024/2025 kan ses her

Programmet for 2024/2025 i en printervenligudgave kan ses her 

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage information pr. e-mail om Operabio Hvalsø, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til operabio@hvalsoebio.dk